Hudpleie for menn

Menn har det samme behovet for hudpleie som kvinner. Likevel er det slik at mange menn har en sperre på det å oppsøke en hudpleier ved en hudpleiesalong.

Men fakta er at mange menn steller huden sin daglig, og i tillegg får jevnlig pleie i en salong. Dermed tar de også huden sin på alvor.

Menn har generelt sett tykkere hud enn kvinner med en høyere talgproduksjon, men de utsettes for de samme frie radikaler fra UV-stråler og annen forurensing.

I tillegg er det mange menn som sliter med rød, irritert og sensibel hud. Noe av grunnen til dette er nettopp på grunn av manglende hudpleie. For noen kan barberingen føre til inngrodde hår og bli et problem på sikt.


På Clinic 81 har vi lang erfaring med behandling av huden til menn. Vi skreddersyr hudbehandlingen til deg og ditt behov. Hos oss kan du velge alt fra hudpleiebehandlinger på 30-90 min, avhengig av problemet og den tiden du har til disposisjon. Alle menn bør bruke gode hudpleieprodukter tilpasset deres behov. Barbering ,tørr luft og andre faktorer skader hudens balans og fremskynder hudaldring. Menn har høyere talgproduktion og grovare hud enn kvinner og får lettere sorte prikker og urenheter.


Decleor
tilbyr en unik herreserie med antiseptiske planteessenser av bl.a. eucalyptus og kryddernellik som erstatter uttørrende alkohol.

Matis
tillbyr effektive kvalitetsprodukter for barbering og hupleie tilpasset menns hudpleiebehov. Serien er basert på rensende, helende og pleiende planteingredienser uten uttørrende alkohol. Produkterne er praktiske i bruk og med en maskulin duft og design. Har man ømme og stive nakke- og skuldermuskler, kan man flette massasje inn i behandlingen…


Har man uønsket hårvekst kan dette fjernes raskt og effektivt med voks. Da blir hårene borte i en lengre periode. Skulle man ønske å fjerne de permanent, gjøres dette med elektrolyse.


Vi utfører ikke brasiliansk voksing på menn.


Priser

Ansiktsbehandling mini Kr 575,-
Rensemelk, lotion, lett utrensning og dagkrem.
Ca 30 min

Ansiktsmassasje Kr 650,-
Rensemelk, lotion, 15 min massasje og dagkrem
Ca 30 min

Ansiktsbehandling uten massasje Kr 825,-
Rensemelk, lotion, damp, utklemming,maske og dagkrem
Ca 50 min

Ansiktsbehandling med massasje Kr 970,-
Rensemelk, lotion, damp, utklemming, bryn-napp,
10 min nakke- og ansiktsmassasje, maske og dagkrem
Ca 1 time

Ansiktsbehandling med massasje Kr 1190,-
Rensemelk, lotion, damp, utklemming, bryn-napp
20 min nakke- og ansiktsmassasje, maske og dagkrem
Ca 1 time og 30 min


Kroppsmassasje Kr 950,-
Muskelterapi på hele kroppen, 1 time

Aromaterapi Kr 950,-

Massasje med eteriske oljer, 1 time

Nakke og ryggmassasje Kr 470,-
20 min

Nakke og ryggmassasje Kr 575,-
30 min

Bodypeeling med bodylotion Kr 750,-
45 min

Bodypeeling med kroppsmassasje Kr 1290,-
1 time og 30 minEr det noe du lurer på kontakt oss. Ønsker du å bestille time- prøv gjerne vår onlinebooking.